Mi smo firma koja se već dugi niz godina bavi uslugama svih vrsta štampe, na papiru, plastici, metalu, tekstilu, raznim proizvodima reklamnog materijala. Prodajom pozivnica se bavimo od 1997. godine i do sada smo uradili oko 8000 svadbi ili preko 1.000.000 pozivnica. Dugogodišnje iskustvo, prelep asortiman i preporuka zadovoljnih kupaca je doprinelo ovolikom broju ugovorenih svadbi.

Veliki deo našeg poslovanja zauzima štampa, ukrasnih, luksuznih pozivnica za svadbe (i druge proslave) i ostalog ptarećeg asortimana vezano za te vrste proslava.

U našem asortimanu možete naći pozivnice za venčanja, pozivnice za krštenja, pozivnice za rođendane, pozivnice za punoletstvo… Raspolažmo sa oko 150 modela. Svaka pozivnica je unikatna i jedinstvena, izrađena od specijalnih vrsta papira, različitih su dimenzija, preklopa i u zavisnosti od vrste pozivnice neke imaju dodatak traku, mašnu, paus, pergament… Pozivnica ima odgovarajući koverat u zavisnosti od veličine i boje pozivnice.

Takođe, u našem asortimanu, postoji mogućnost da se izradi pozivnica po specijalnoj želji.

Kod nas se mogu pronaći i unikatne poklone za goste, brojeve za stolove, različite vrsta koverata, cvetove za kićenje svatova, sveće, mašne, kutije, korpe, magnete, zahvalnice, jelovnike, complete za devojačko veče…

Ovim putem želimo da Vam ponudimo poslovnu saradnju, a vezano za prirodu Vašeg poslovanja, delatnosti i usluga koje pružate.

Nudimo razne mogućnosti za međusobnu saradnju i spremni smo da na Vaš poziv ugovorimo zajednički sastanak i tom prilikom razmotrimo mogućnosti za saradnju na obostrano zadovoljstvo i zadovoljstvo budućih korisnika naših i vaših usluga.

Pozovite nas: 011 316 14 69 / 011 316 19 40

Pišite nam: pozivnice011@sitopromet.net

Posetite našu  facebook stranicu!